Omdat de boog niet altijd gespannen staat

Koekje erbij?

   Pickwick tea topics    (september 2015)

Vroeger zat je moeder met een pot dampende thee en een trommel mariakaakjes op je te wachten als je uit school kwam. "En, hoe was jouw dag?" Wellicht is thee daarmee het oudste écht 'sociale' medium. Pickwick wil graag terug naar die tijd en introduceert de tea topics: 90 verschillende vragen, geprint op de labeltjes van de theezakjes. Dus, weg die telefoon en vragen maar!

Zie ook:
Marketing Online.nl



Nog zo gezegd 'geen bommetje!'

   50 jaar tv-reclame    (september 2015)

Tv-reclame bestaat alweer 50 jaar in Nederland. En, hoe irritant ze je programma soms ook onderbreken, er zitten wat pareltjes tussen! Op de site van we love reclame kun je dan ook uren 'grasduinen' en je verwonderen over de reclames van vroeger. Over gras gesproken: de koeien van Melkunie zijn toch wel mijn persoonlijk favoriet.

melkunie_geen bommetje.jpg
Lees hier meer over de ontwikkeling van tv-reclame door de jaren heen (bron: Adformatie)

 

 

Ronaldo of Messi?

   Creatief met peuken    (september 2015)

Opruimen is leuk! Althans, in Londen. Daar houden ze namelijk een competitie met sigarettenpeuken. In plaats van je saffi op straat te gooien (foei!), gebruik je hem om mee te stemmen. Bijvoorbeeld op de beste voetballer (Ronaldo vs Messi) of de leukste sport op tv (F1 vs tennis). Dat is nog eens 'inside the box' denken ;-) (foto: hubhub)

creatief met peuken_Ronaldo of Messi.jpg

Zie ook:

- Daily Mail
- Mirror
- Volkskrant sport

 

↑ Top